Skagen Fuglestation søger observatør i foråret 2017!

Du har nu den unikke mulighed, fra 1 marts – 15 juni, at blive observatør på toppen af Danmark og være med til opstarten af den nye Skagen Fuglestation.

Ung kongeørn med musvåger over Grenen. Foto: Knud Pedersen

Vi kan tilbyde dig et ophold på en moderne fuglestation beliggende i et af landets mest ikoniske bygninger; fyrboligen ved Det Grå Fyr, og med en af Europas bedste trækfuglelokaliteter lige uden for døren!

Du vil endvidere få en diætløn på 150 kr. om dagen.

Skagen Fuglestation sætter både faglighed og fællesskab meget højt, hvilket giver dig muligheden for både at udvikle din viden, færdigheder og ansvarsområder, men også at skabe oplevelser sammen med os andre.

Som ansøger forventer vi, at du har haft mindst én sæson som observatør bag dig på en anden fuglestation, eller at du har god erfaring med trækfugletællinger.

Det daglige arbejde er meget alsidigt, hvor der kan indgå mange forskelligartede opgaver, som udover daglige observationer også indebærer formidling, undervisning, databehandling, praktisk arbejde, samarbejde med frivillige osv.

Ansøgere, som kan dække perioden 1 marts – 15 juni prioriteres.

Der kan dog eventuelt være mulighed for at aftale en lidt senere start.

Send CV og ansøgning til naturvejleder og stationsleder Simon S. Christiansen på ssc@dof.dk senest 15 februar, eller giv et kald på 40 21 73 14 for at høre nærmere.