Kom godt i gang med Pandion

Her på siden kan du finde hjælp til at bruge Pandion.

 

Hurtig guide til Pandion

Her får du et hurtigt overblik over noget af det, Pandion kan. Så kan du gå på opdagelse i magasinet.

 

1. Log ind og søg

I øverste højre hjørne har du log ind-feltet. Det er her du indtaster dit medlemsnummer og password. Her er der også et

søgefelt, hvor du kan søge i Pandion.

2. Forsiden af Pandion

På forsiden kan du se de fire-fem nyeste artikler. De vises tilfældigt med et stort billede på forsiden. På billedet er der et stykke tekst, hvor du kan klikke dig videre til artiklen, du vil læse. Med de små knapper nederst på billedet kan du bladre i forsideartiklerne.

3. Menulinjen

Her kan du navigere rundt på sidens mange elementer. Under punktet ”Artikler” har du adgang til Pandions arkiv over gamle artikler, der også indeholder artikler fra Fugle i Felten.

4. Artikelslider

De fire små billeder under menulinjen er indgang til ældre artikler fra Pandion. Med pilene i hver side kan du bladre i rækken af artikler.

5. Pandion Live

Pandion Live er rå nyhedsopdateringer fra ind og udland. Her samler vi ubehandlede artikler fra vores internationale samarbejdspartnere, danske fuglestationer og interessante fugleblogs. Fordi disse nyheder ikke er bearbejdede, vil nogle af dem være på engelsk.

6. Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig Pandions nyhedsbrev, så du nemt kan holde dig opdateret med, hvornår der kommer nye artikler på Pandion.

7. Gratis artikler

De gratis artikler er for folk, der overvejer at blive medlem. Her kan de få en forsmag på, hvad de får, hvis de bliver kernemedlem i DOF og dermed får adgang til Pandion.

8. Kort nyt

Her kommer små bearbejdede nyheder fra fuglenes verden.

9. Video

Vi kan lægge video på Pandions artikler. I det ene af de to felter nederst på forsiden vil du kunne se den seneste video, der er lagt på Pandion. I begyndelsen vil der i det andet felt være en præsentation af Pandion. Senere kan der blandt andet komme live video fra fuglereder ude i landet og meget andet i de to felter.

 

Log på Pandion for første gang

I videoen her kan du se en gennemgang af, hvordan du logger på Pandion første gang