Kort Nyt filtreret på Nyt fra DOF

image description Sortér

Havørnene er tilbage - DOF sender igen live fra reden

I 2013 havde DOF for første gang æren af at invitere danskerne med op i en havørnerede, da vi i marts åbnede for live streaming fra et webkamera. Nu er det endelig blevet tid til at tænde kameraet igen. Ørnene er aktive omkring reden, dagene er blevet lysere, og inden længe vil der forhåbentlig ligge æg i den store ørnerede på Lolland.

DOF sender nu live fra en dansk havørnerede

For første gang nogensinde er det nu muligt at følge med i et dansk havørnepars hverdag. DOF har i forbindelse med Projekt Fokuseret Fugleforvaltning sat et kamera op ved en havørnerede, der ligger på et af Fugleværnsfondens reservater.

Havørne-tv 2016 - oplev Danmarks største rovfugl direkte

HAVØRNE-TV Alt kan tilsyneladende ske, når landets mest kendte havørne-par udlever familie-livet direkte for åben skærm. Følg med herunder, når du vil, i havørnenes yngletid. Du kan også genopleve den mest dramatiske sæson af dem alle i en kort video om sæsonen 2015, hvor havørnens æg forsvandt en mørk morgen.

Stor hornugle er tilbage på reden - følg med her på Pandion

I en sønderjysk grusgrav har der de seneste uger været travlt både dag og nat. I ly af mørket har en stor hornugle gravet en redeskål, som hans mage nu endelig har godkendt og indfundet sig i. DOF tænder i den anledning for kameraet ved reden, så alle kan følge med i, hvad der sker.

Sider