Kort Nyt filtreret på Oplevelser i felten

image description Sortér

Hvem har hængt den døde spætte op ved redekassen?

I juli 2012 besøgte Matilde Enevoldsen familiens sommerhus på Sejerø sammen med sin far. Ved sommerhuset havde de flere gange observeret en ung stor flagspætte, der befandt sig ved en opsat redekasse. En dag fandt de til deres forundring spætten siddende død ved redehullet.

Felttræf i Skagen 2017: Her er programmet

Kratlusk på Skagen-halvøen, spændende aftenforedrag, ø-raid på Hirsholmene og havfugle- og delfinsafari. Felttræf 2017 prøver noget nyt!

Økobirdrace lørdag den 26. januar 2013: skal du være med?

Naturbutikken og DOF’s Feltornitologiske Udvalg har den store glæde at kunne lancere et nyt koncept inden for birdrace-genren: Økobirdrace. Formålet er at få folk i felten på en sjov og aktiv måde i en ornitologisk set stille tid. Som vanligt i birdrace gælder det om at se så mange fuglearter som muligt inden for et afgrænset tidsrum. Det specielle ved Økobirdrace er, at der er begrænsninger i brug af såvel transportmidler som optik.

Fjervægt versus sværvægt

En knopsvanefamilie kom i krydsild blandt kreaturer i naturreservatet på Vestamager, og det endte med svanens død og lemlæstelse. For en kvie gik amok og til angreb, da svanerne spadserede ind i de tonstunge græssende dyrs privatsfære.

Sider