Kort Nyt

image description Sortér

Havørnene var tilbage - DOF sendte live fra reden igen i 2015

Her var der spændende kig til landets mest populære par havørne direkte fra den vilde danske natur. Du kunne følge med og oplev rugning, æg og spændende adfærd direkte.

Havørne-tv 2016 - oplev Danmarks største rovfugl direkte

HAVØRNE-TV Alt kan tilsyneladende ske, når landets mest kendte havørne-par udlever familie-livet direkte for åben skærm. Følg med herunder, når du vil, i havørnenes yngletid. Du kan også genopleve den mest dramatiske sæson af dem alle i en kort video om sæsonen 2015, hvor havørnens æg forsvandt en mørk morgen.

Havørnene er tilbage - DOF sender igen live fra reden

I 2013 havde DOF for første gang æren af at invitere danskerne med op i en havørnerede, da vi i marts åbnede for live streaming fra et webkamera. Nu er det endelig blevet tid til at tænde kameraet igen. Ørnene er aktive omkring reden, dagene er blevet lysere, og inden længe vil der forhåbentlig ligge æg i den store ørnerede på Lolland.

DOF sender nu live fra en dansk havørnerede

For første gang nogensinde er det nu muligt at følge med i et dansk havørnepars hverdag. DOF har i forbindelse med Projekt Fokuseret Fugleforvaltning sat et kamera op ved en havørnerede, der ligger på et af Fugleværnsfondens reservater.

Sider