Arrangementer fra DOF’s feltudvalg – sommer og efterår

Med Operation Overshooter netop overstået resterer der to træf arrangeret af feltudvalget. Vi har holdt os til tidligere års solide standard og byder på endnu 2 træf, på 2 forskellige, men meget spændende tidspunkter.

TANGE-TRÆF, 2.-4. AUGUST
For fjerde år i træk gentager vi træffet i det nordvestjyske. Tidspunktet er godt for en række sjældne vadefugle, men der mangler stadig at blive uddelt en pris for den sjældneste fugl på trækket. Tidligere år har træffet budt på havfugleobs fra Roshage om søndagen, som har været træffets højdepunkt. Lad os se, hvordan det udspiller sig i år. Basen vil igen være Agger Tange Feriecenter i hjertet af området. 

FELTTRÆF, 12.-18. OKTOBER
Efter de seneste års forekomster af fede fugle i vadehavet, vender vi igen blikket mod området. Basen vil ligesom de tidligere år være Blåvand, og Blåvand Fuglestation vil danne rammen for socialt arrangementer. Felttræf-området vil dog strække sig hele vejen til landegrænsen mod syd, og Fanø og Mandø markerede sig stærkt sidste år med mange rigtig  gode fund. Se felttræfområdet og lokaliteter på GoogleMaps.

Ørkenstenpikker, Blåvandshuk den 13. oktober 2013. Foto: Anders Wiig Nielsen

Der arbejdes desuden med at arrangere et fagligt tungt foredrag i vinterperioden, ligesom der den 1. januar igen i 2020 vil være nytårs birdrace.

DOF’s feltudvalg vil i god tid inden arrangementerne præsentere program og andre detaljer. 
Hold øje på de relevante medier, Feltud’s facebookgruppe, Netfugl og Pandion.

Vi ses i felten!

DOF’s feltudvalg