Ny udgave af ”Rovfugle i felten”

I morgen fredag udkommer den nye udgave af ”Rovfugle i felten”, og på lørdag kl. 11 - 14 får Naturbutikken besøg af manden bag bogen, nemlig feltbisse Klaus Malling Olsen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og købe et signeret eksemplar.

Så er der en ny udgave i luften af ”Rovfugle i felten” - den ultimative bog til bestemmelse af rovfugle i naturen. Den er rigt illustreret og pædagogisk opbygget, så den kan bruges både af begynderen og af feltbissen.

• Bogen dækker de 39 arter af rovfugle, der kan ses i Europa
• Grundig tekst om genkendelse af fuglene i naturen, udbredelse og biologi
• Over 400 illustrationer af voksne og unge fugle i flugt og siddende, samt dragtvariationer
• Særlige plancher med rovfugle man nemt kan forveksle

Tegneren Carl Christian Tofte har tilbragt lang tid i felten sammen med forfatteren for at tegne fuglene i flugt så naturtro som muligt. Han har tidligere illustreret bl.a. Politikens store fuglebog, Fugle i farver og Fuglene på foderbrættet.

Forfatter Klaus Malling Olsen er en anerkendt feltornitolog, der har skrevet og oversat flere bøger om fugle. Han modtog i 2009 DOFs hæderspris samt ”Rudebeckstipendiatet 2001”, der er en af de fornemmeste priser inden for feltornitologi.

Bogen koster 249 kr. og kan købes i Naturbutikken.

Nu på lørdag den 27. juni kl. 11 -14 besøger forfatteren Naturbutikken, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål og selvfølgelig købe et signeret eksemplar.

Naturbutikkens adresse er: Vesterbrogade 138, 1620 København V.

I morgen fredag den 26. juni udkommer den nye udgave af Rovfugle i felten. Bogen kan købes i Naturbutikken til 249 kr.