Bagsiden

image description Sortér
Koordination er vigtig - ikke mindst for fugle, der flyver i flok. Men hvem beslutter, hvornår de letter?
Djämes Brauns nye single fokuserer på fuglene på en helt ny måde - se den & nyd de smukke (fugle)billeder.
Det er ikke alle steder, at ugler er velkomne. En besøgende ugle fik pulsen op hos Colton Wright, og efter 40 minutter fik manden endelig uglen ud af sit køkken - med en Swiffer! Heldigvis optog han forløbet.
Et kamera camoufleret som et æg lyder som en god ide, hvis man vil snige det ind i en pingvinkoloni. Men med nysgerrige rovfugle i nærheden, så bliver ideen ret hurtigt endnu bedre - om end lidt uberegnelig.
Fugle æder fisk, det ved alle. Men i Afrika er småfuglene faktisk i fare for at blive ædt af fiskene. Den afrikanske tigerfisk ligger på lur lige under overfladen og er lynhurtigt oppe i svalernes luftrum.
Hvis du ikke allerede har set denne animationsfilm, så gør det nu. Og husk: Den, der ler sidst, ler bedst.
I øjeblikket klager mange mennesker over måger i byerne. Men faktisk skal vi bare nyde dem - og være glade for, at de ikke er blevet til telepatiske nazimåger. Pas på jeres plastikaffald.
Jordgøgen er en amerikansk ørkenfugl, der er kendt for at løbe stærkt. Faktisk kan den løbe med en hastighed på op til 42 kilometer i timen, og det er kun strudsen, der kan løbe hurtigere - tjek selv linket.
Det er ikke ukendt for nogen, at de fleste katte er meget fugleglade. Her er en lille video med en kat, der er besat af at fange fugle. Dens idéer er også rigtig gode, men teknikken er en helt anden sag.

Sider